heraisolde

Alla inlägg under juli 2012

(Y)

Av heraisolde - 10 juli 2012 10:43

Va ute på sjön igår, sååå himla sköönt :) Martina följde med o väl därute träffade vi emma o hennes familj så vi var med dom sen :) badade mycket, suuperskönt, trodde det skulle va iskallt men de va typ 20 grader! o så solade vi också såklart.. efter de åkte vi till stallet o jag red ut, pigg va hon eftersom hon vilat i 3 dagar men himla fin! Tränade på att korta o länge henne o verkligen jobba henne bakifrån, de vart väldigt jobbigt för både häst o ryttare må ja säga (kanske för att jag hade regnkläder på mig för jag trodde de skulle bli regn när de va skinande sol) så Hera fick ett litet ryck o hoppa i luften samtidigt som hon typ hoppade åt sidan i en stegring elr nått för att slippa de jobbigaste ;) men de va bara att göra om övningen så gick de jättebra! kan säga att både ja o Hera kom hem dyngsura av svett, så Hera svampade jag av o jag fick en dusch när jag kom hem! :D HÄrlig dag!


// Julia :)


haha de kanske har ryktats om att jag har en knäpp kanin, de stämmer! han börja med passians men vem vet

sen kanske han startar en blogg ;)

 

Av heraisolde - 8 juli 2012 21:34

för bad uppdatering ;) men idag har jag varit i stallet ganska länge, Hera fick vila då det var SPÖREGN, minst sagt, 3e dan i rad hon vilar men de förtjänar hon efter alla träningar o tävlingar :) Hera har haft lite otur de senaste dagarna :i(  häromdagen satte hon i halsen o fick foderstrupsförstoppning, tur det r så gulliga människor i stallet som hjälpte Hera så bra! stort tack till er! <3 o igår kom hon in med svullet öga (inte konstigt dessa tider med alla bromsar) så Karin o Helena hjälpte mig o rengjorde det så nu är Hera på topp igen ;) Senaste dagarna har Hera verkligen vart supergosig ,hon är ju alltid gosig men nu är hon super gosig, hon kommer fram hela tiden o ska gosa o pussa på en, så söt :) <3


// Julia



Bara för jag vill ha riktig sommar!

 

;)

Av heraisolde - 8 juli 2012 18:54

Idag har jag ridit ut en sväng i spöregnet, snacka om Svensk sommar.

Och om 5 dagar åker jag o mamma på meeting i Rimbo, LÄNGTAR. Så här är planeringen för Isoldes vecka:


MÅNDAG:  Rida ut en sväng i skogen

TISDAG:  Åka o rida dressyr på Bullersta

ONSDAG:  Vila

TORSDAG: Mamma ska rida lite och trimma Isolde inför helgen.

FREDAG:  Skritta ut en sväng och på eftermiddagen åker vi till Rimbo

LÖRDAG: Dressyrtävling LC:1

SÖNDAG: Hopptävling LC


Ha en bra vecka       Emma

Av heraisolde - 5 juli 2012 10:09

va hos Martina igår kväll o tänkte blogga men glömde lösenordet x) Så det får bli idag istället :)

Igår hade vi utläpp, morgon o kvällsfodring.. + att det är städvecka så jag o mamma åkte ut till stallet vid 7 på morgonen, fodrade alla hästar o släppte ut dom, sen började vi skura o dammsuga heela boxen o torkade galler osv, det va väll inte superkul men snyggt blev det!! :P Sen tog jag in Hera o borstade o pysslade o sen longerade jag henne lite lungt, tränade på att när jag säger skriiiitt ska hon skritta o när jag säger traava ska hon trava osv ;) Det gick helt ok men hon va lite trött, de va ju så varmt, men det är väll den riktiga sommar värmen antar jag..

När vi kom hem runt typ 5 så gick jag till Martina o vi bakade kladdkaka, o hade grädde o jordgubbar till, muums!

Idag vet jag inte va som händer riktigt, ska säkert va med martina o så ska jag ju så klart till stallet men när o så vet jag inte xD Fast de e ganska skönt att inte planera så mycket! :D det är ju SOMMARLOV! :D


// Julia :)


Världens bästa kanin <3

 

Av heraisolde - 4 juli 2012 09:48

Ikväll ska jag åka på pay and jump och hoppa på smedstorp eftersom vi ska tävla om ca en vecka så hon behöver komma ut och kolla lite, för annars kommer hon bli VÄLDIGT tittig när det väl gäller.

Men annars har det inte hänt så mycket. Ha en bra dag... Emma  


Lilla Söta Isolde


Av heraisolde - 3 juli 2012 09:56

igår red jag markarbete  med josse/tempo, hade 2 små hinder o lite bommar. Hera va jättemjuk o hon är så rolig o rida specciellt nu när hon är helt lösgjord o jättemjuk :) Busade lite över 2 småhinder, lite kul att göra sånt ibland o inte behöva tänka så mycke på avstånd osv utan bara ha lite kul helt enkelt, tror både ryttare o häst behöver det ibland :-)

Idag blire nog att rida ut tror jag :)


// Julia



Första gången jag hoppade Hera när vi fått hem henne, haha :) hindret är typ 50 kanske :P Hera tyckte de skulle va 1m istället ;)

 

Av heraisolde - 2 juli 2012 18:55

 


Jag och Isolde när vi vann KM I somras. :) <3

:)

Av heraisolde - 2 juli 2012 11:46

Heej, idag på förmidagen var vi med ett sto för att se om hon var dräktig, men det var hon inte :( . Ska äta lunch om en stund o efter det blire rida en sväng.


Ha det bra

Emma

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards